logo

Energirigtige løsninger

energirigtig.jpg

Få råd til at spare på energien og forbruget

Innovative løsninger, der reducerer energiforbruget, starter med små detaljer i de enkelte produkter, som tilsammen medfører stor reduktion af hele anlæggets energiforbrug.

Alle Belimos spjældmotorer er karakteriseret ved et lavt energiforbrug. Det kan betyde store besparelser i længden. Besparelser, som bliver endnu mere overbevisende, hvis man vælger en løsning med Belimos Fan Optimizer, der sikrer, at ventilatoreffekten er behovsstyret. Når man vælger en behovsstyret løsning minimerer man ganske enkelt energiniveauet og sparer dermed mange penge på årsbasis. 

Energieffektive ventilmotorer

Belimos effektive ventilmotorer har naturligvis lige så lavt strømforbrug som spjældmotorerne. Når det handler om vand og ventiler, kan Belimo spare endnu mere på forbruget.


Bemærk den lave lækrate

Traditionelle sædereguleringsventiler har typisk en lækrate på 0,05% af kvs-værdien. Belimos kugleventiler har en lækrate på nul. Umiddelbart lyder forskellen måske ikke så stor, men med et differenstryk på 1 bar i et fjernvarmeanlæg bliver det til et spild på 160 liter 70° varmt vand i timen. Det er nok værd at spare. Den mængde kan så tilmed ganges op på et år og så er forskellen virkelig til at tage og føle på.

Find de eksakte forbrugsdata i specifikationerne for de forskellige produkter, eller kontakt os og få råd og vejledning til at vælge den mest energieffektive løsning til et givent projekt. Vi sidder altid klar og afsætter meget gerne tid til at vejlede vore kunder og svare på spørgsmål.


  • ENERGIOPTIMERING MED BELIMO KUGLEVENTILER 
    Kugleventiler fra Belimo har en lækrate på nul. Det giver mulighed for væsentlige energibesparelser i forhold til traditionelle reguleringsventiler, der ikke er tætlukkende.


  • BEHOVSSTYRET VENTILATIONSSTYRING
    Spar op til 50%. Med Belimo Fan Optimizer overflødiggøres den normale fortryksstyring og reducerer strømforbruget i ventilatorerne med op til 50%.

Seneste nyhed

PIC_AP_CQ230A.png

Tag godt imod de små…

Trykuafhængig flowbegrænser gør udvalget af kompaktventiler større.-Først kom QCV-Så kom PIQCV...

Læs mere

Få klar besked

Ventilationsanlæg og ventiler: Har du spørgsmål om dimensionering, produktvalg, processer mv. så henvend dig til os på:

Tlf.: 86 52 44 00 

Og få svar her & nu.

Husk: For os er rådgivning og din viden en del af løsningen.

Hurtig levering – dit behov bestemmer

Vi har dag til dag levering – men kan naturligvis speede op, hvis du er i en situation som kræver det. Levering til alle erhvervs adresser sker fragtfrit.


Læs mere her