logo

Videoer

Lær at montere og installere en Belimo Retrofit Universalmotor korrekt.

Følg denne video og lær hvordan man monterer og installerer Belimos Universalmotorer. Ganske enkelt.
Belimo Retrofit Universalmotor passer til mange forskellige ventiler, og ofte er udskiftning til en Belimomotor en økonomisk fordel.
Videoen er en af Belimos mange videoer. Fælles for dem er at de trin for trin hjælper dig let gennem montering og samtidig gør dig fortrolig med Belimos produkter.
Hvorfor er vi så gode til det, vi gør?

Se og hør kundernes bud på, hvad det er, der gør Belimo til deres foretrukne leverandør.
Vi har bedt vores kunder om en udtalelse. Og det gør de gerne. De ved nemlig, at de kan regne med os.Store besparelser med Belimos energiventiler

Skanderborg Kommune fik nedsat energiforbruget markant i ca. 100 bygninger. Blandt andet ved hjælp af Belimos energiventiler. Besparelserne blev ca. 20 % større end forventet – se denne film om kommunens erfaringer.Test af Belimo ventiler og aktuatorer
Se denne test, hvor Belimo kugleventiler og elektromekaniske aktuatorer sammenlignes med andre fabrikater af sædeventiler og termiske aktuatorer. Der er klare forskelle på åbne-/lukketid, energitab og hvor tætte ventilerne er.


Én 6-vejs erstatter fire standard-ventiler
Du sparer meget når du bruger Belimo 6-vejs ventiler til kombinerede køle/varme indblæsninger/bafler. På antallet af ventiler og motorer, på CTS-punkter, plads, kabler og installationstid.
Brug to minutter på at se Frank Funder gennemgå besparelserne med Belimo 6-vejs ventiler.


VAV Compact – den kompakte VAV-motor
På under to minutter præsenterer Jan Christian Vand Belimos kompaktmotor, og hvor nem den er at indregulere med Belimos ZTH EU, PC-Tool eller NFC-app’en. VAV Compact kommunikerer med MP Bus – men kan også leveres til andre typer BUS.


Tilpas VAV Universal til specielle behov
Med VAV Universal kan du tilpasse din applikation til specielle krav. Skal spjældmotoren have spring-return eller en kort gangtid? Med Belimo VAV Universal er regulator og motor nemlig hver sin enhed, så de kan sammensættes efter præcise behov


Trykstyring med VRP-STV eller VRP-M?
Du kan bygge din trykstyring med en tryktransmitter, en motor og en regulator fra Belimo. Inden for VAV Universal kan du sammensætte de komponenter, der matcher dine krav til systemet. Det kan du blive klogere på i denne Belimo Education Film.


Se, hvor nemt du finder den rette ventil
Du kan nemt vælge den rette ventil til din installation. Du skal blot bruge Belimos ventilskyder. Ved hjælp af to linealer, du kan trække ind og ud af en matrix, kan du finde både Kvs-værdien og hvilken ventil, du skal bruge.


Juster energiforbruget med Belimo QCV-ventil
Belimos QCV – Quick Compact Valve – bruger en Belimo CQ-aktuator med 6-20 gange lavere effektforbrug end andre, tilsvarende aktuatorer. Det giver virkelig store besparelser på energiforbruget – især når du har mange ventiler i en bygning.
ZTH EU og PC-Tool gør indregulering nemmere
ZTH EU er en lille og bekvem, håndholdt enhed, der hjælper dig med at indregulere og omprogrammere motorer i f.eks. VAV-løsninger. Du kan gøre meget med ZTH EU’en alene, og endnu mere med både ZTH EU og PC-Tool, som du kan finde på belimo.dk
Se de mange hjælpemidler, du kan hente gratis
Belimo tilbyder en række gratis hjælpeværktøjer til at vælge og indregulere ventiler, aktuatorer og sensorer til HVAC-installationer. Du kan hente pc-programmer på Belimo.dk, eller du kan hente apps i enten Google Play eller App Store.
Se hvor nemt Belimo PIQCV giver konstant flow
Belimo PIQCV zoneventil er nem at indstille, så den giver et konstant flow – uanset hvor mange forbrugere, der åbner for vandet. Og så kan den bruges til at pumpeoptimere, så anlægget ikke bruger mere energi end nødvendigt.Få klar besked

Ventilationsanlæg og ventiler: Har du spørgsmål om dimensionering, produktvalg, processer mv. så henvend dig til os på:

Tlf.: 86 52 44 00 

Og få svar her & nu.

Husk: For os er rådgivning og din viden en del af løsningen.

Hurtig levering – dit behov bestemmer

Vi har dag til dag levering – men kan naturligvis speede op, hvis du er i en situation som kræver det. Levering til alle erhvervs adresser sker fragtfrit.


Læs mere her